Sztárok

Meghallgatható Carla Bruni albuma

Franciaország első asszonya sikeresebb, mint valaha, mégis állandóan különböző célokat tűz maga elé, amelyek mellett elkötelezheti magát.

Mivel a legtöbb médium arra kérdez rá, hogy állapotos-e már, nemrég azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy lassan azon gondolkodik, felszedett-e pár kilót. De azért hozzátette: „Nem vagyok terhes, ami sajnálatos, mert szívesen lennék.”

Pedig egy gyermek valószínűleg nem okozna neki nehézséget, hiszen az énekesi karrier és a first lady szerep összeegyeztetése sem jelent számára problémát. Csupán az az egy zavarja, hogy a hivatalos feladatkörből nem veszi ki százszázalékosan a részét – legalábbis az ő mércéje szerint.

„Most megvan a lehetőségem arra, hogy segítsek az embereken, és ne csak magamra vagy a dalaimra gondoljak.” Pedig véleménye szerint Franciaország első asszonyának lenni nem foglalkozás: „Ez egy olyan funkció, amellyel másoknak tudok adni.” Ötletei pedig ezen a területen is vannak bőségesen: legszívesebben a szegénység és a kirekesztettség ellen tenne, illetve főleg a gyerekek és a nők helyzetén javítana.

Másféle segítséget adhat viszont azoknak, akik szeretik a zenéjét. Tegnaptól egészen július 21-ig ingyenesen meghallgatható Carla Bruni új albuma a saját honlapján. Az énekesnő, aki a kilencvenes évek egyik legjobban fizetett modellje volt, 2002-ben adta ki első albumát, amely majdnem kétmillió példányban fogyott el. Ezzel szemben a második, 2007-ben, jócskán elmaradt az első sikerétől. Talán az új szerep és a megnövekedett érdeklődés miatt a harmadik lemez sikeresebb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top