Sztárok

Jennifer újra hódít

Nem új hír, hogy Hollywood két szőke, szingli színésznőjének, Jennifer Anistonnak és Cameron Diaznak hasonló az ízlése, ami a férfiakat illeti.

Nem elég, hogy korábban mindketten jártak John Mayer énekessel, Cam jelenleg Jennifer egyik exével, Paul Sculfor modellel jár. És most itt egy újabb precedens a közös vonzásokra és választásokra. Jennifer a hollywoodi zavarosból Gerard Butlert, a 300 szexi sztárját halászta ki, akinek a kapcsolatra való rátermettségét néhány hónappal ezelőtt még Cameron tesztelte.

Vajon feltűnt már a hollywoodi facér férfiak körében is, hogy mennyire egyezik Jen és Cameron ízlése? És vajon Gerard számított arra, amikor még Cameronnal randizott, hogy egyszer majd Jennifer közelébe is kerülhet? Ki tudja! A színésznők az egyezések ellenére jó barátnőknek tűnnek, és rugalmasan kezelik az eseményeket.

Jen és Gerard a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon találkoztak egymással. A jelenlevők állítása szerint a vacsora alatt romantikus hangulat lengte körül őket, ők pedig szinte állandóan keresték egymással a fizikai kontaktust – mindezt a nyilvánosság előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top