Sztárok

Csajos estét mindenkinek!

Néha kötelező anyának és lányának együtt kimozdulnia, közös programot szerveznie. Nem gondolják ezt másként a sztárok sem. Egy jótékonysági bálra együtt érkezett Jane Seymour és Melanie Griffith, valamint bájos lányaik.

A kaliforniai partin lefotózták az egymás mellett álló Jane-t és lányát, Katherine-t. Anya és lánya hihetetlen módon hasonlít egymásra, első ránézésre nem is lehet megkülönböztetni őket egymástól. A 27 és az 57 éves hölgy inkább barátnőknek látszanak, és úgy tűnik, Katherine szerencsés, hiszen örökölte édesanyja génjeivel az örök fiatalság receptjét is.

A csajos este mellett döntött Melanie Griffith és 19 éves lánya, Dakota Johnson is, akinek nem Antonio Banderas, hanem a Miami Vice sztárja, Don Johnson az édesapja. A jótékonysági eseményen a cukorbeteg gyerekek javára gyűjtöttek, és bőven kivette belőle a részét Denzel Washington és felesége, Paulette is. Ők sem érkeztek gyerek nélkül, elkísérte őket 17 éves ikerfiaik egyike, Malcolm is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top