Sztárok

Leo Obama miatt késett

Leonardo DiCapriónak minden bizonnyal megbocsátották, hogy egy kicsit késve és igen fáradtan érkezett legújabb filmje európai premierjére. A színész ugyanis fanatikus Obama-támogatóként nem volt hajlandó a választási eredmények kiderülése előtt elhagyni az országot.

Leo ezután még részt vett az új elnök győzelmének ünneplésében, és csak azután indult Rómába. Az olasz főváros után még egy állomás várt rá, méghozzá Londonban. A színész természetesen mindenhol kommentálta Barack Obama fölényes, történelmi jelentőségű győzelmét: „A választás és a várakozás olyan izgatottá tett, hogy remegett az egész testem. Nem tudnék büszkébb lenni az országomra, és arra, hogy milyen amerikainak lenni.”

A sikoltozó rajongókat mindez nem nagyon érdekelte, nekik csak az volt a lényeg, hogy láthatják Leót élőben. Még akkor is, ha a színész fáradtabb és nyúzottabb volt, mint a fotókon szokott lenni. A bemutatón természetesen ott volt a rendező, Ridley Scott, és a másik főszereplő, Russel Crowe is. Az egész kampány alatt jóval több híresség állt a győztes elnök mellett, mint riválisa mellett. Főleg a fiatalabbak hittek rendületlenül Obamában és az általa ígért választásban. Leo mellett Matt Damon, Ben Affleck, Ben Stiller, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston és még számos sztár kampányolt nyíltan a demokrata jelölt mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top