Sztárok

A színésznő szingli és boldog

A szőke színésznő, Sienna Miller ismét facér. "Pillanatnyilag szingli vagyok, és ez tökéletesen megfelel számomra." Ezzel tehát megerősítette, hogy szakított tengerentúli szerelmével, Balthazar Gettyvel.

Sienna ennek ellenére sem tölti egyedül az estéket, legutóbb például egy jótékonysági dominópartin vett részt, amelyet Charlize Theron szervezett, és a bevételt az afrikai rászorulók támogatására fordítják. Sienna Miller boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnt, és egyáltalán nem látszott rajta, hogy szerelmi bánatban szenvedne. Talán csak egy kicsit vékonyabb volt, mint szokott lenni. A londoni színésznő még azt is hozzátette, hogy teljesen jól érzi magát egyedül, saját maga társaságában, és örül, hogy nem kell alkalmazkodnia senkihez.

Azért nem volt magányos a dominópartin, az idő nagy részét Olivier Martinez társaságában töltötte, aki nem is olyan régen még Kylie Minogue vőlegénye volt. A két színész hamar megtalálta a közös hangot, és szemlátomást élvezték a közös játékot. A színésznőt legújabb filmjében már nálunk is lehet látni. A szerelem határaiban egy szerelmi háromszög egyik tagját alakítja, partnerei pedig Keira Knightley és Matthew Rhys.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top