Sztárok

Madonna új külseje

Akik először látták az énekesnő új külsejét a múlt heti Gucci-partin New Yorkban, meglepődve állapították meg, hogy Madonna szebb, mint valaha.

Mintha nyoma sem lenne, hogy a válása kellős közepén jár, és három hónapja turnézik szerte a világban, és azt se felejtsük el, hogy elmúlt ötvenéves. Honnan lehet egy nőnek ennyi energiája? A pop királynője – sok nőtársához hasonlóan – a szakítás után azonnal megváltoztatta a külsejét, ezzel is szimbolizálva az új korszak kezdetét. A Gucci-parti nem kizárólag a szórakozásról szólt, hiszen jótékonysági céllal rendezték.

 
 

 

Az örök kaméleon, Madonna pedig erre az estére időzítette új stílusa bemutatását. A szőke fürtök azért megmaradtak, de a ruha igen nagy feltűnést keltett. Az énekesnő zöld tollból készült miniruhát viselt, amely a következő szezon legforróbb trendjébe tartozik majd, Louis Vuitton 2009-es tavaszi kollekciójából. A mindössze combközépig érő ruci megmutatta Madonna tökéletes alakját, és bebizonyította, hogy legalább egy évtizedet nyugodtan letagadhatna a korából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top