Sztárok

Meg Ryan tanácsokat osztogat a férfiaknak

Meg Ryan hosszú idő után visszatért a reflektorfénybe, és egyből tanácsokat is ad – méghozzá a férfiaknak. Egy interjúban azt árulta el nekik, hogyan bánjanak az erős asszonyokkal.

Hollywood egykori kedvence, akiért nemcsak a közönség, hanem a rendezők is rajongtak, és aki nélkül nehéz volt elképzelni romantikus filmet a 90-es években, most visszatért.

A 47 éves színésznő új filmjét, amelynek címe: Nők, nemrég mutatták be. Emiatt Meg Ryan számtalan interjút adott, amelyekben gyakran került szóba a nők és a férfiak közötti viszony.

A színésznő szerint, ha egy férfit egy erős, karakán nővel hozza össze a dolga, ne essen kétségbe, és ne fusson el! Még a legerősebbnek és legsikeresebbnek tűnő nők sem szeretnének a férfiakban félelmet kelteni.

„Gyertek közelebb, és beszélgessetek velünk! A vezető nők keménysége és megközelíthetetlensége csak klisé, ezeknek a tulajdonságoknak semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire sikeres” – mondta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top