Sztárok

Madonna és Guy együtt karácsonyozik

A frissen elvált pár a gyerekek kedvéért döntött úgy, hogy együtt töltik az ünnepet, és így egyik szülőt sem kell nélkülözniük a csemetéknek.

Madonnának nem lesz túl sok ideje felkészülni a karácsonyra, mert jelenleg Dél-Amerikában koncertezik, egészen december 23-ig, amikor Nagy-Britanniában csatlakozik a családjához. Az énekesnő hajlandó néhány napot a szigetországban tölteni, és Guy vidéki otthonában ünnepelnek majd. Mindenesetre szép tőlük, hogy a gyerekek miatt hajlandóak voltak békét kötni.

 

Ami nehezebb kérdés, az a karácsonyi menü összeállítása, hiszen Madonna kizárólag halat hajlandó enni, Guy viszont hagyománykedvelő, és pulykát szeretne látni az ünnepi asztalon. Az biztos, hogy korábban voltak már olyan karácsonyaik, amikor kizárólag a makrobiotikus étrendnek megfelelő menüből válogathatott mindenki. Madonna szigorú, még karácsonykor sem enged a családjának. Vagyis egy kicsit mégis, hiszen az ünnep idején a gyerekek még tévét is nézhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top