Sztárok

Celebek az űrben!

Elkészült a legújabb, fantasztikus, magyar valóságshow-fejlesztés! Ezúttal egyenesen az űrbe lőjük ki a hírességeket. A kreatív szerzők éppen próbálják eladni külföldön is az ötletet, és ha sikerül, nagyon-nagyon gazdagok lesznek. A show hamarosan indul, ismerkedjünk meg az első széria űrcelebjeivel!

Már nem csupán álom vagy regénytéma az űrutazás – és ha a gazdag civilek befizethetnek rá, úgy gondoltuk, mi ingyen kilövünk néhány sztárt, hogy közelebb hozzák a nézőkhöz a csillagok világát, és persze megvívjanak a túlélésért, illetve a hazatérésért a súlytalanság állapotában.

A castingoláson több műsorvezető is versenyzett a lehetőségért, a producerek végül Szabó Patríciát és Szellő Istvánt választották. Indoklásuk szerint egyrészt odafigyeltek az alliterációra, és „Patrícia, mint a Cosmopolitan főszerkesztője, megmutathatja a majdani űrturistáknak, milyen cuccokat viseljenek, ha nincs gravitáció”, illetve „István a hírek szerelmeseként bemutathatja játékos arcát is a nézőknek”.

Az űrturisták csapata

Többkörös válogatás után a következő celebek alatt nyomjuk meg a start gombot:

1. Frei Tamás, a legbátrabb – mivel már annyi helyzetben bizonyította rátermettségét, a Földön már nem találtunk számára igazán méltó kihívást. Tőle azt várjuk, hogy őszinte, rögtönzött helyszíni interjúival dobja fel a műsort, és bátran mutassa az utat a valóságshow-k világában még járatlan játékosoknak!

 

2. Anettka, az űrszakértő – ő már ismeri a súlytalanság állapotát, így igazi szaktekintélye lesz a csapatnak. Ráadásul bőrszerkóit sem kell itthon hagynia, s orosztanárnőként akkor sem jön majd zavarba, ha össze kell kapcsolódnia a celebűrhajónak egy Szojuz űrállomással.

3. Bochkor Gábor, a pilóta – még egy szakember feltétlenül szükséges az űrbázison. Reggelente ő ébreszti a celebeket, illetve rádión kapcsolja Márta nénit, aki ügyes-bajos dolgaikban tanáccsal látja el a sztárokat – és Bocsi speciális feladata tesztelni, hogy az űrben elhajított bumeráng visszatér-e.

 

4. Karafiáth Orsolya, a krónikás – az extravagáns költőnő küldetése, hogy űrbeli élményeiből újabb tizenkét szereplős regényt írjon, illetve az, hogy verseivel és vicces beszólásaival felvidítsa a bátorságpróbákban edződő celebeket.

5. Sebestyén Balázs és Vadon János, a modern „Kudlik–Antal-páros” – a Bódi házaspár mintájára a Celeb vagyok… műsorvezetőit egynek számoljuk. Abban az esetben, ha kiderülne, hogy nincs forgatási engedélye a stábnak, argentin tapasztalataik alapján azonnal tudják, hogy oldják meg a helyzetet.

6. Soma Mamagésa, az ősanya – ő már bizonyított hasonló műsorban. Nem tudjuk, milyen hatást gyakorol dús, göndör hajára a súlytalanság, de bedobjuk őt is a mélyvízbe! Annál is inkább, mert így közelebb kerülhet a Teremtő Univerzumhoz, s ez minden bizonnyal még jobban erősíti benne a spiritualitást.

 

7. Tibi bácsi, az „intéző” – többek közt az űrállomás hangulatfelelőseként indul útra, retrodiszkója és az „Én, a lemezlovas” című dala esténként a nap attrakciója lesz. Vele tart még egy csomó „pontos” labda, amelyeket egyesével kidobál az űrbe, megtalálóit pedig különleges jutalomban részesíti.

8. Kelemen Anna, a provokatív – Annácska feladata, hogy vihart kavarjon a celebek között, s lehetőleg ne rontson el semmit az űrállomáson, még akkor sem, ha kitör a kozmikus sötétség.

9. Sági Szilárd, a szakács – a Hal a tortán kajakritikusa birtokába veszi az űrállomás konyháját, és tubusokból keveri ki a heti menüt. Társai minden este pontozzák a vendéglátást. (Kíváncsiak vagyunk, hogyan terít súlytalanságban?)

10. Igaly Diána, a rutinos – az olimpiai bajnoknő már igencsak gyakorlott a (ki)lövésben, ezért rá lehet bízni az űrállomás védelmét is, főleg, mert az agyaggalamb, amelyre évek óta lő, kifejezetten ufó alakú…

A forgatókönyv titkos részletei

Már régóta nem titok, hogy szinte minden valóságshow-hoz készül forgatókönyv. Megszereztük a Space-celebek című műsor titkos forgatókönyvét, és ebből közlünk néhány rövid részletet, a teljesség igénye nélkül:

– Az első bátorságpróba: a második adásban beköltözik Annácska kutyája, Zeusz – a space-celebek menekülnek.

– Tibi bácsi elintézi, hogy az ufók ne támadják meg az űrbázist.

– Bochkor repül (bármit is jelentsen ez a forgatókönyvből lopott részlet – a szerzők).

– Frei élő adásban megszólaltat egy marslakót, ahogyan azt már tőle megszokhattuk: az alany természetes élőhelyén.

– Újabb bátorságpróba a csapatnak: Karafiáth egy napra átveszi a hatalmat a konyhában.

– Szilárd űrsétájának végére kiderül: sajtból van a Hold!

– Mire Soma kisimítja a lelkeket és a kezdeti konfliktusokat, Gjon Rambó (alias Delhusa Gjon) beköltözik a bázisra, a Nika se perimeno, vagyis: „Az űrben élni jó” című dalával együtt.

 

Még több az e heti Nők Lapjából:

Till Attila: A harmadik gyerekem születése országos üggyé vált »
D. Tóth Kriszta: Első ovis karácsony »
Hogyan fokozhatjuk a szerelmi vágyat? »
Tényleg közelít a vég? »
Különös szilveszter »

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top