Sztárok

Cameron Diaz hozzámegy Jennifer Aniston pasijához

Cameron Diaz megfogadta, hogy nem fog férjhez menni. Most úgy tűnik, mégis megváltoztatta a véleményét.

A szőke színésznőnek több hosszú kapcsolata is volt már, megtapasztalta a csalódást is, így most örül, hogy rátalált a boldogság. A szerencsés választott pedig Paul Sculfor modell, akiről már csak kevesen tudják, hogy egykor Jennifer Aniston pasija volt. Bizony, tőle szerette el Cameron még tavaly nyáron. Azóta azonban teljes a boldogság, a korkülönbség is ideális köztük, hiszen a férfi két évvel idősebb a színésznőnél, nem pedig fordítva, mint Justin Timberlake esetében.

 
 

 

Charlie angyala már a jövőt tervezi, mindenekelőtt egy olyan álomotthont, ahol boldogan élhetnek majd kedvesével. A helyszín pedig Angliában lesz, méghozzá Paul szüleihez is közel. Ez talán már előrevetíti, hogy a pár családot tervez. A rossz nyelvek persze azonnal megtámadták őket, hiszen azonnal arról kezdtek pletykálni, hogy Sculfor a kedveséhez képest szinte nincstelen, és majd a felesége fogja eltartani. Akár igaz, akár nem, az biztos, hogy Cameron Diaz megérdemli a boldogságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top