Sztárok

V. Kulcsár Ildikó mindent tud a kapcsolatokról

A Nők Lapja újságíróját ezen a héten a Csak csajok műsorvezetőjeként láthatjuk. Ennek kapcsán sok érdekességet árult el magáról.

Például azt, hogy egyenesen mesébe illő, hogyan lett újságíró. Eredetileg a gyermekvédelemben dolgozott, és ott gyűjtögette a legkülönfélébb történeteket. Gyesen lévő kismamaként le akarta kötni a szabad energiáit, ezért elküldte a cikkeit a Nők Lapjának. Elmondása szerint ő lepődött meg a legjobban, amikor a történetei bekerültek a lapba, őt pedig behívták a szerkesztőségbe.

– Az újságíróvá válásom története egyáltalán nem tipikus, és úgy gondolom, hogy ma már kisebb az esély az efféle „csodákra”. Gyorsabb, kegyetlenebb világban élünk, de ennek ellenére én megmaradok örök idealistának. Legkedvesebb témáim – a könyveimben és a cikkeimben egyaránt – az emberi kapcsolatokat, viszonyokat boncolgatják. Ez tulajdonképpen a szakterületem is – mondta.

A munkamániás újságíró húsz éve él együtt második férjével, aki szintén elvált. A gyerekek mellett ma már az unokák is szeretnének egy keveset a minimális szabadidőből. Ildikó és férje a család és a munka mellett szakít időt az utazásra is, az örök szerelem Róma, de Mauritiuson, Mexikóban vagy éppen Csopakon, a barátaival is remekül érzi magát.

V. Kulcsár Ildikó és Ördög Nóra
V. Kulcsár Ildikó és Ördög Nóra

(Forrás és fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top