Sztárok

Oda McConaughey kockás hasa!

Matthew McConaughey izmai láttán nincs olyan, aki ne sóhajtana fel. A színész híres arról, hogy figyel a testére, de most hosszú évek kemény munkája veszhet kárba.

Oda McConaughey kockás hasa!A bulvárlapokban rendszeresen megjelennek olyan lesifotók a színészről, amikor meztelen felsőtesttel a tengerparton fut, súlyt emel, vagy sétálgat. Matthew McConaughey nem takarja el, amiért keményen megdolgozott, és szívesen teszi közszemlére kockás hasát és feszes izmait. Ennek azonban hamarosan vége.

A színész az új filmje (The Grackle) miatt kénytelen hízókúrába fogni, a szerződése szerint 10 kilót kell felszednie. Matthew ahelyett, hogy aggódna a pluszkilók miatt, örömmel tekint a feladatra: – Egyszerű, sokkal több sajtburgert fogok enni, mint eddig – mondta. Az eredményt 2011-ben láthatjuk a filmvásznon. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy a színész pillanatok alatt ledobja magáról a kilókat, és újra a megszokott formájában mutatkozik majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top