Sztárok

Szabó Eszter lemond a milliókról

Bár az énekesnőt néhány éve az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorban ismerte meg az ország, nem áll szándékában beállni a celebek közé. Legutóbb kiadójától is megvált, mert elege lett a kötöttségekből.

Szabó Eszter lemond a milliókról

Egy szigorú popzenei szerződés számos olyan dolgot követel meg az előadótól, amely a népszerűség és ezáltal a lemezeladás miatt fontos a kiadónak. Szabó Eszter azonban úgy döntött, inkább lemond a többmilliós jogdíjakról, de olyan dalt akar énekelni, amely neki is tetszik, ezért megvált kiadójától. A Blikk információi szerint az aranylemezes énekesnő ennél is tovább ment, hamarosan megjelenő maxiját nem küldte el a kereskedelmi rádióknak sem, mert nem érdekli, hogy a „zene ellen beoltott üzletemberek számára mi számít piacképesnek”.

Azt viszont díjazta, hogy az egyik rádiónál mindenkinek postán kell beküldenie a dalát, így a többlemezes előadók is ugyanakkora eséllyel indulnak, mint az amatőrök. Szabó Eszter új dala, a Kameraangyalok egyébként pont a megélhetési celebekről és világukról szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top