Sztárok

Kilakoltatták a gyerekszínészt!

Csütörtök reggel az indiai hatóságok lerombolták a Gettómilliomos egyik gyerekszereplőjének otthonát.

Először egy bambuszbottal verték meg Azharuddin Mohammed Ismailt, majd a lakóhelye elhagyására szólították fel, és lerombolták a kunyhót. A hatóságok azzal vádolták a tízéves fiú családját, hogy kormányzati területet foglaltak el önkényesen. Hasonló indokkal további mintegy harminc építményt tettek a földdel egyenlővé a környéken. A Mumbai nyomornegyedeiben játszódó – és ott is forgatott – Gettómilliomos egy másik gyerekszereplőjéről korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy apja el akarta adni őt, az indiai rendőrség azonban végül nem talált bizonyítékot erre.

Kilakoltatták a gyerekszínészt!
 

Danny Boyle filmjét idén februárban nyolc Oscar-díjjal jutalmazta az amerikai filmakadémia. A film eddig 326 millió dollárt (70 milliárd forint) hozott az alkotóinak, akik ebből 747 500 dollárt (160 millió forint) ajánlottak fel egy, a mumbai nyomornegyedekben élő gyerekeket segítő alapítványnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top