Sztárok

Mel Gibson: Úton a nyolcadik gyerek?

Mindenki arról beszél, hogy Mel Gibson új kedvese, Okszana már a negyedik hónapban van. Ha ez igaz, a színésznek hamarosan megszületik a nyolcadik gyereke.

Mel Gibson: Úton a nyolcadik gyerek?Először a National Enquirer adta hírül két héttel ezelőtt, hogy Mel Gibson barátnője gyermeket vár. Nem sokkal később a TMZ portálra már az a hír került fel, hogy az énekesnő biztosan terhes. Állítólag Mel Gibson még a hivatalosan feleségének számító Robynnal is megosztotta a hírt, hogy ismét apa lesz.

Sőt, már hét gyereke is tudja, hogy hamarosan féltestvérük születik. Közülük a legidősebbek – a 26 éves ikrek, Edward és Christian – az információk szerint nem örülnek a csöppségnek, mert veszélyben érzik az örökségüket. Állítólag már egy ügyvédet is felkerestek ez ügyben. Hogy igaz-e egyáltalán a terhességgel kapcsolatos feltételezés, arra Mel Gibson kedvesének kerekedő pocakja lesz a válasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top