Sztárok

Daniel Radcliffe ki akar szállni

Daniel Radcliffe arcát megpillantva a legtöbbeknek a Harry Potter név ugrik be először, és nem a fiatal színész saját neve. Danielnek elege van abból, hogy a képzeletbeli varázslóval azonosítják.

Daniel Radcliffe ki akar szállniA 19 éves angol sztár nyolc éve kénytelen minden idők legismertebb varázslójának bőrében élni. Az első részek forgatásakor még nem érezte tehernek a szerepet, most viszont már szeretne tőle szabadulni. Hiába kísérelt meg többször is kitörni a szerepből, és vállalt színházi és tévés munkákat, a mai napig Harry Potterrel azonosítják.

Valószínűleg sok időnek kell eltelnie, hogy ezt lemossa magáról, de ez is csak akkor sikerülhet, ha igazán tehetséges. Ez utóbbi Leonardo DiCapriónak sikerült, aki a Titanic szerelmeseként vált világhírűvé, de kitört a szépfiú skatulyából. Daniel azonban azt forgatja a fejében, hogy felhagy a színészettel, és rendezőnek áll.

Egyik színésztársa szerint Harry Potter megtestesítőjének megvan a kellő tehetsége és tudása ahhoz, hogy híres rendező vagy filmproducer legyen. Érdekli a kamera mögötti világ, és az elmúlt évek során több időt töltött a kamera mögött, mint a legtöbben az ő korában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top