Sztárok

Jackson 11 éves lányából popsztár lesz?

Michael Jackson tragédiájából nem tanul a Jackson klán. A néhány nappal ezelőtt eltemetett sztár apja, Joe máris azt fontolgatja, hogy megasztárt farag az unokájából.

Janet, Paris és LaToya Jackson
Janet, Paris és LaToya Jackson

Joe Jackson nem vált be mint szülő, kemény a vád ellene: kihasználta a fiát, pénzgyárként tekintett rá, bántalmazta, és ki tudja, még mi mindent tett. Éppen ezért váltanak ki sokakból egyértelmű felháborodást a hírek, hogy Michael emlékére dalt szeretne kiadni, amelyet a popsztár 11 éves lánya, Paris énekelne.

Talán nem véletlen, hogy Joe Jackson néhány nappal Michael halála után ragyogó arccal beszélt új lemezkiadójáról. Nem lehetetlen, hogy már akkor az forgott a fejében, hogy Parist is pénzre váltsa, és zsebre vágja a bevételt. Még marketingkampányra sem kell költenie, hiszen a kislányt a búcsúztatón való fellépése miatt az egész világ ismeri. Hétfőn indul a gyermekelhelyezési per, és a nagyszülők szeretnék, ha az ő gyámságuk alá helyeznék a popsztár három gyerekét. Ha így lesz, semmi sem akadályozhatja meg Joe üzleti terveit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top