Sztárok

Jáksó elbukta a többmilliós álomnyaralást

Több ismert emberhez hasonlóan a műsorvezetővel is megállapodást kötött egy utazási iroda, hogy reklámért cserébe utazhat. Jáksó a betegsége miatt nem ment el az útra.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Körülbelül három-négy évvel ezelőtt történt, hogy egy utazási iroda megkereste a Heti Hetest, ezen belül Jáksó Lászlót is, hogy egy kis promócióért cserébe elviszik nyaralni – mesélte a minap a műsorvezető a Velvetnek. Jáksó peches volt, mert teljesítette ugyan a szerződésben foglaltakat, azonban az utazás előtt megbetegedett. Hiába kereste folyamatosan az iroda, Jáksó nem vette fel a telefont, mert állítása szerint utálja, ha betegen zavarják.

Mint később kiderült, nagy butaság volt a részéről, hiszen egy-két millió forint értékben utazhatott volna. A feltétel csak az volt, hogy egzotikus helyre utazzon a bizniszosztályon. Jáksó hozzátette, hogy már szed gyógyszereket, és reménykedik, hogy még egyszer adódik egy ilyen lehetőség az életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top