Sztárok

Bradley Cooper másnaposan hódít

Mindenki őt akarja: a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper lett Hollywood első számú szívtiprója.

Bradley Cooper másnaposan hódítSarah Jessica Parker, Jennifer Garner, Jennifer Aniston, Renée Zellweger, többek között ők azok a színésznők, akik az utóbbi időben Bradley Cooperrel flörtöltek – a filmvásznon. A színész a Másnaposok című filmben alakított macsónak köszönhetően lett egy csapásra a nők kedvence.

Bár szerinte Matthew McConaughey mellett úgy néz ki, mint egy karfiol, erről más a rendezők véleménye: Hugh Grant és Matthew McConaughey után úgy tekintenek rá, mint Hollywood legújabb szívtiprójára, akivel minden romantikus komédia eladható.

– A Másnaposokban egy macsót alakítok, a való életben viszont én vagyok a világ legaranyosabb fickója – mondta Bradley egy alkalommal. A szépfiú olasz nagymamájától nemcsak a kisugárzását, hanem a tészták iránti szenvedélyét is örökölte. 1997-ben költözött New Yorkba, hogy színészetet tanuljon, feltűnt a Szex és New York egy epizódjában, az Aliasban. Néhány epizódszerep után a Másnaposokkal futott be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top