Sztárok

Kirabolták a színésznőt

Lindsay Lohant már májusban is megpróbálták kirabolni. Ez alkalommal sikerült az elkövetőknek betörniük a házába, és elvittek néhány értéket.

Kirabolták a színésznőtA színésznő hollywoodi villáját nem először próbálták meg kirabolni. A biztonsági kamera felvételein jól látszik, hogy ez alkalommal három férfi környékezte meg a házat. Az elkövetők kitépték a széfet a falból, és magukkal vitték. Az, hogy mi volt a páncélszekrényben, nem tudták a betörők sem. Mivel biztosra akartak menni, felkaptak még néhányat a színésznő nagy értékű karórái közül.

A feltételezések szerint a betörő ismeri a házat, mert a riasztót a rablás előtt kikapcsolták. Amikor Lindsay hajnal három óra körül hazatért, csak a feltört bejárati ajtó volt gyanús, és értesítette a rendőrséget. A közelmúltban több környékbeli villába, köztük Orlando Bloom és Hugh Laurie házába is betörtek. Még nem tudni, ugyanazok voltak-e az elkövetők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top