Sztárok

Gallusz Niki jegygyűrű után nyomoz

Szinglik éjszakája címmel forgatják Sas Tamás legújabb filmvígjátékát. A főszereplők egyike Gallusz Niki, aki az ellopott jegygyűrű nyomába ered.

A történet középpontjában négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkori esküje áll. Megfogadták, hogy soha nem mennek férjhez. Ám Juli egyszer csak megszegi az egykori esküt, mondván, megtalálta az igazit egy angol arisztokrata személyében. A három barátnőt kész helyzet elé állítja, és bejelenti: házasodni készül, méghozzá aznap. A meglepett barátnők máris egy esküvőiruha-szalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve.

Míg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, valaki elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert. Edit, aki testőrként dolgozik, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt, amíg a lány igyekszik helytállni az esküvői előkészületek alatt. Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három barátnő számára, akik mindent bevetve, még az életüket is kockáztatva igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát.

A lányok a kaland végére belátják: az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és még az igazi barátság sem állhat a szerelem útjába.

Gallusz Niki jegygyűrű után nyomoz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top