Sztárok

Sarka Kata fogyókúrafinisben van

Hajdú Péter felesége szerelmi fészkükön túl feszes idomait is megmutatta a kameráknak.

Sarka Kata megmutatta budai otthonukat, ahol Hajdú Péterrel és nyolc hónapos kislányukkal, Noémivel élnek. Kata a Reflektor Tv-nek elárulta, egyetlen feltétele volt a beköltözéskor: minden tárgyat eltüntetett, amit Péter az exeitől kapott. Boldogságukat mégis egy volt szerető árnyékolta be nemrég. Bálint Antóniával ugyan fegyverszünetet kötöttek, de Kata valószínűleg sosem lesz vele olyan jóban, mint Tornóczky Anitával, aki Noémi keresztanyja.

A legtöbben mégis az újabb baba felől érdeklődnek Katánál, aki elmondta, szeretnének babát, de ez egyelőre Noémi miatt várat magára. A kislány pont abban a korszakban van, amikor állandóan pakol, mászik, feláll, beveri a fejét, lehuppan, így nagyon kell rá figyelni. Így viszont van ideje, hogy tovább formálja már-már tökéletes alakját, hiszen csak egy kevés választja el a szülés előtti állapottól: „Most már majdnem elértem a teherbe esésem előtti súlyomat, kezdek elégedett lenni, de még mindig van 5 kiló, ami nem megy le.”

Sarka Kata megmutatta, mije van
Sarka Kata megmutatta, mije van

Fotók: www.rtlmost.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top