Sztárok

Matt Damon helyettesíti Brad Pittet

A sztár kisebbségi érzéssel küzd.

Matt Damon helyettesíti Brad PittetMatt Damon úgy gondolja, rá mindig csak azután gondolnak a rendezők, hogy Brad Pitt visszaadott egy szerepet. A negyvenéves, Oscar-díjas sztár a keserűségét poénkodva adta elő:

„Általában másodhegedűs vagyok – mondta. – Mi volt a Ryan közlegény megmentésében? A címben az általam játszott karakter neve virított, közben az egész film Tom Hanksé volt, én csak ürügyként szerepeltem. Azóta is kísért a gondolat, hogy mindig másvalaki az igazi sztár, én meg a »futottak még« kategóriába tartozom. Ma is, ha megkeres egy rendező, hogy szeretne velem forgatni, rögtön az jut eszembe: mi van, Brad nem ért rá?”

A Bourne-filmek sztárja nem elégszik meg az eddigi sikerekkel, nagy álma, hogy ütős vígjátékban játszhasson. Csak azt sajnálja, hogy manapság kevés olyan komédia készül, amelyre érdemes odafigyelni. Mi lenne, kedves Matt, ha magad írnál egy forgatókönyvet? Egyszer már bejött.

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top