Sztárok

Csonka Bandi váltja Stohlt?

Tovább folynak a találgatások arra vonatkozóan, hogy ki lesz Stohl András utódja az X-Faktor című műsorban. A legtöbben Csonka András nevét suttogják...
Még mindig titkolózik az RTL Klub az ügyben, hogy ki lesz a hétvégén súlyos autóbalesetet okozó Stohl András utódja az X-Faktor műsorvezetői székében a bájos Ördög Nóra oldalán. Pár napja felmerültek olyan hírek, hogy Nóri egyedül vezeti majd a műsort, vagy hogy  Hujber Ferenc is esélyes mellé, de bennfentesek szerint egyértelműen Csonka András lehet a befutó. Való igaz, Csonka Bandi az elmúlt esztendőkben már bizonyított műsorvezetőként az RTL Klubban, és mind a nézők, mind pedig felettesei meg voltak vele elégedve. Kellemes orgánuma van, mindig van egy jópofa, humoros megjegyzés a tarsolyában, emellett tehetséges színész és kedvelt énekes, vagyis minden szempontból passzol egy tehetségeket kereső műsorba.
 
Csonka Bandi váltja Stohlt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top