Sztárok

Liptai Claudia használtbugyi-botránya tovább gyűrűzik

Roppant érzékenyen érintette Liptai Claudiát, hogy elhunyt szerelme, Daróczi Dávid édesanyja használt bugyiját mutogatta az egyik napilapban. A műsorvezető állítólag megkérte az idős asszonyt, hogy a jövőben tartózkodjék az efféle megnyilvánulásoktól.

Tovább gyűrűzik Claudia bugyibotrányaKevés, annyira megalázó dolog létezik egy nő számára, mint amikor a volt „anyósa” felmutatja a használt bugyiját egy újságban. Nos, az elhunyt ex-kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesanyja éppen ezt tette a múlt héten a Blikk című napilap címlapján. Az idős, komoly pénzügyi gondokkal küszködő asszony büszkén mutogatta Liptai Claudia rózsaszín csíkos, cipzáras alsóneműjét, amelyet állítása szerint fia, Daróczi Dávid lakásán talált. Az idős asszony az alsóval kívánta demonstrálni, hogy fia és Liptai Claudia együtt jártak Dávid halála előtt.

Az amúgy is megalázó helyzetet csak fokozta, hogy Daróczi mama még egy vörös hajszálat is felmutatott, hogy bizonyítsa: tényleg Claudiáé a bugyi. Nem csoda, hogy a cikket látva Liptai Claudia mélyen felháborodott. Ugyan a vörös démon híres humoráról és arról, hogy milyen lazán tud helyzeteket kezelni, de úgy tudjuk, ezt a megaláztatást igen nehezen viselte. Claudia állítólag felhívta egykori jegyese édesanyját, és kedvesen megkérte, hogy ha lehet, a jövőben ne tegyen többé ilyet.

Nem tudni, hogy Daróczi édesanyja súlyos pénzügyi gondjait próbálja-e azzal orvosolni, hogy a médiában szereplést vállal, vagy csak egyszerűen nem mérte fel a súlyát, hogy tettével mennyire megalázó helyzetbe hozza a nőt, akit fia a halála előtt szeretett és tisztelt.

A bugyibotrány egyébként élénken foglalkoztatja Claudia kollégáit is, úgy tudjuk, többen sajnálatukat fejezték ki Liptainak, amiért ilyen méltatlan helyzetbe hozták.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top