Sztárok

Válnak Beckhamék?

David és Victoria Beckham szakításától hangos az amerikai és a brit sajtó. A pár a szóvivőjén keresztül ugyan cáfolta a pletykát, de jól értesült közeli ismerősök szerint komoly válságba került a házasságuk.

Arról már évek óta cikkez a sajtó, hogy kihűlt a szenvedély Victoria és David Beckham között, és a világhírű pár csupán anyagi okok miatt van még együtt. Ketten ugyanis egy jól menő márkát képviselnek, ami meglehetősen jól hoz a konyhájukra: a Beckham házaspár tavaly 150 millió fontot keresett. Ha elválnának, egyenként biztosan nem kapnának ilyen horribilis összeget. Ám a hétvégén felröppent a hír, hogy a pár néhány órán belül hivatalosan is bejelenti a szakítását, mert már egymásra sem tudnak nézni. Tény, hogy a pár májusban jelent meg utoljára együtt, azóta állítólag nem is találkoztak. Beckhamék szóvivője ugyan határozottan cáfolta a szakítást, de barátaik szerint az igaz, hogy nem élnek jól.

„Rettenetesen eltávolodtak egymástól, szinte idegenek egymás számára” – mondta a barát. Victoria mindenesetre a külsejével is bekerült a lapokba, hiszen a hétvégén hosszú műhajjal parádézott. 

 

Válnak Beckhamék?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top