Sztárok

Kómában Stohl András

Stohl András szinte kísértetként bolyong legújabb filmje forgatásán. A színész profiként végzi ugyan a munkáját, de a szünetekben nagyon látszik rajta, hogy megviselik a vele történtek és a baleset emléke, amit okozott. Kollégája úgy fogalmaz: olyan, mintha éber kómában lenne.

– Szinte senkihez sem szól, üres tekintettel kóvályog a stábtagok között. Persze olykor erőt vesz magán, és egy-egy jó szót szól a kollégákhoz, de látszik: vidámsága csak pillanatokig tart. Utána azonnal ismét magába fordul, és eluralkodik rajta a szomorúság. Mindenki látja, hogy folyamatosan a gondolataiba merül, gyötrődik: hogyan történhetett a baleset. Látszik, hogy marcangolja magát – árulta el a Bors című napilapnak egy stábtag, akitől azt is megtudtuk, hogy a hölgy, akivel a héten az egyik napilap összehozta Stohlt, egy rendezőasszisztens. Az állítólagos csók pedig csupán egy mozdulatsor kiragadott pillanata volt, hiszen a színész mindössze odasúgott valamit a lánynak.

A névtelenségbe burkolózó kolléga szerint olyan, mintha Stohl éber kómában lenne… 

 

Kómában Stohl András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top