Sztárok

Nézd meg Charlie Sheen luxusotthonát!

Charlie Sheen két éve vette ezt a Los Angeles-i házat, akkor még boldog kapcsolatban élt Brooke Muellerrel. Két gyermeküknek is ebben a házban alakították ki a gyerekszobákat, azonban magánéletük válságba jutott, és a színész most egyedül lakik a hatalmas villában.

A Kerge város és a Két pasi meg egy kicsi sztárja 3,7 millió dollárért vásárolta ezt a mediterrán stílusú házat Los Angeles legdinamikusabban fejlődő kerületében. A villát hatalmas előkert veszi körbe, ahová a színész végig gyümölcsfákat ültetett. A kertben természetesen hideg vizes medence és egy jakuzzi is található, valamint a ház hátsó részében egy 30 m²-es napozóterasz van kialakítva.

Nézd meg Charlie Sheen luxus otthonát!
Nézd meg Charlie Sheen luxus otthonát!

A földszinten egy hatalmas nappalit alakítottak ki, amelynek mennyezetét fagerendák díszítik, és több boltíves átjárón keresztül lehet eljutni a szobába. Az egész házra a fehér-barna festés jellemző. A szobák falai mind fehérek, a házban található gerendákat pedig sötétbarnára festették.

Nézd meg Charlie Sheen luxus otthonát!

A földszinten található még a konyha és a tizenkét személyes ebédlő, valamint egy cselédszoba. A család az emeleten lakik, és itt található a Sheen-rezidencia vendégszobája is. A házban összesen négy hálószoba és négy fürdőszoba van.

Nézd meg Charlie Sheen luxus otthonát!

A mediterrán otthonban több kisebb ablak található, de sem függöny, sem zsaluk nem védik az ott lakókat a paparazzóktól. A villához garázs is tartozik hat kocsibeállóval, valamint a kertben grillterasz van kialakítva, ahol Sheen és felesége rendszeresen tartott kerti partit, amikor még beszéltek egymással.
Charlie Sheen szomszédságában csupa híres ember lakik, köztük Katherine Heigl és T. R. Knight, A Grace klinika sztárjai, Colin Farrell, Liv Tyler, Kate Walsh, a Doktor Addison sztárja, vagy épp Eva Mendes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top