Sztárok

Híres barátokból esküdt ellenségek

Valaha a legjobb barátok voltak, de napjainkban ellenségekké váltak, akik nyilvánosan vagy csak a színfalak mögött, de folyamatosan gyűlölködnek.

Denise Richards és Heather Locklear
Lenyúlta barátnője pasiját
Denise Richards és Heather Locklear 2001-ben lettek a legjobb barátok, amikor együtt szerepeltek a Spin City című televíziós sorozatban. A két nő gyakorlatilag elválaszthatatlan volt, együtt jártak nyaralni, és együtt ünnepelték egymás születésnapját is.

Jelenet a Spin City című filmből
Jelenet a Spin City című filmből

Minden akkor romlott el, amikor 2006-ban Denise egyedül ment el egy Bon Jovi-koncertre és az utána következő alkoholgőzös bulira. Hajnalig mulatott a Bon Jovi gitárosával, Richie Samborával, aki mellesleg Heather Locklear férje volt akkoriban. Denise szintén házas volt, Charlie Sheennel élt viharos kapcsolatban. Amikor kiderült, hogy Denise és Richie együtt töltötték az éjszakát, Heather éktelen haragra gerjedt, és felelősségre vonta barátnőjét, aki tagadta, hogy bármi történt volna közte és a gitáros között. Charlie is nehezen viselte a dolgot, állítólag összeverte Denise-t. Később kiderült: Denise hazudott, hiszen akkor már valóban viszonya volt Samborával. Mind Heather, mind Denise beadta a válókeresetet, és Sambora később összeköltözött Denise Richardsszal. Egy évig éltek együtt. Mindenesetre Denise szerzett egy életre szóló ellenséget Heather Locklear személyében.

Keith Richards és Mick Jagger
Aljas trógernek nevezték egymást
Keith Richards és Mick Jagger az ötvenes években lettek jóban, egy általános iskolába jártak, és együtt hajtották a csajokat is. Álmokat is közösen szövögettek, egy híres rockbandát akartak alapítani. Álmuk szinte túlnőtte őket, hiszen a Rolling Stones nem csupán egy sikeres csapat, hanem annál sokkal több: legenda, egy korszak életérzésének meghatározó jelképévé vált. Ahogy jöttek a sikerek, és dúskáltak a bandatagok minden földi jóban, úgy romlott meg folyamatosan a két jó barát kapcsolata.

Híres barátokból esküdt ellenségek

Állítólag Richards nehezen viselte, hogy Jagger különböző magánéleti botrányaival túlnőtt a Rolling Stoneson, és ő lett a leghíresebb az összes bandatag közül. Richards napjainkban már annyira utálja Jaggert, hogy egy botránykönyvet is írt, amelyben aljas trógernek festi le a Rolling Stones énekesét.

Madonna és Gwyneth Paltrow
Madonna mindennek elhordta Paltrow férjét

Egy évvel ezelőtt Gwyneth Paltrow még szexuális segédeszközökkel lepte meg Madonnát, hogy felvidítsa a popsztárt a válása után. A két nő sülve-főve együtt volt, közösen jártak különböző bulikra és divateseményekre is. Még ugyanazok a divattervezők is öltöztették őket, sőt ugyanahhoz az edzőhöz is jártak. A kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor Madonna azt tanácsolta Gwynethnek, hogy hagyja el a férjét, Chris Martint, mert a Coldplay frontembere hanyagolta a szőke színésznőt.

Híres barátokból esküdt ellenségek

Ezen Paltrow annyira felháborodott, hogy kiosztotta Madonnát, és a két sztár azóta sem beszél egymással. „Gwyneth szerint Madonna számára az emberek olyanok, mint a játékfigurák, lecserélhető, érzéketlen tárgyak. Már azért is haragudott, hogy Madonna kirúgta a férjét, Guy Ritchie-t, de azért végképp megsértődött, hogy Madonna neki is azt tanácsolta, hogy váljon el” – mesélte az amerikai lapoknak a két sztár ismerőse. 

Brad Pitt és George Clooney
Egymás férfiasságával viccelődtek

Brad Pitt és George Clooney az Ocean’s Eleven forgatásán lettek legendás barátok, ám később megromlott a kapcsolatuk, méghozzá egy ízetlen tréfa miatt. Brad Pittet az Ocean’s Twelve forgatásán hozta kellemetlen helyzetbe Clooney, igaz, csak viccből. George Clooney ugyanis készített egy cetlit a következő felirattal: „Kicsi a pöcsöm”, majd ráragasztotta Pitt hátára, aki egy egész forgatási napon át járkált a cédulával. Amikor észrevette a turpisságot, éktelen haragra gerjedt, és üvöltözött Clooney-val.

Híres barátokból esküdt ellenségek

George eleinte nem értette, hogy Brad miért nem érti a tréfát, de Pitt később a munkatársak füle hallatára megmagyarázta: „Mert tényleg kicsi a pöcsöm.” A két sztár kapcsolata később sem rendeződött, sőt csak tovább mélyült az ellentét közöttük, hiszen Pitt élettársa, Angelina Jolie híresen utálja Clooney-t. Jolie szó szerint el is tiltotta egymástól a két férfit.

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall
A pénzen vesztek össze

Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall a Szex és New York sorozat első két évadjában még kebelbarátnők voltak a kilencvenes évek végén. Együtt áhították a sikert, élvezték a népszerűséget, Sarah Jessica pedig rajongott Kim fanyar humoráért és pikírt beszólásaiért. Minden akkor változott meg, amikor a sorozat készítői felkérték Sarah Jessicát, hogy legyen producere is a sorozatnak.

Híres barátokból esküdt ellenségek

Innentől fogva a Carrie Bradshaw-t alakító színésznő a főnöke lett kolléganőinek, és ezt Kim nehezen viselte… A két nő gyakran összeszólalkozott. Kim nehezményezte, hogy a legdrágább ruhákat mindig Sarah Jessica kapja, és képtelen volt elviselni barátnője utasítgatásait. Mire a sorozat a hatodik évadhoz ért, a két nő már annyira gyűlölte egymást, hogy több ízben kis híján majdnem összeverekedtek. Amikor a sorozat véget ért, éppen miattuk húzódott két évig a mozifilm, hiszen Kim Cattrall csak úgy vállalta el a filmben való szereplést, ha nem kap kevesebb gázsit, mint Sarah Jessica. A két nő anyagi okokból végül vállalta a forgatást, két Szex és New York film készült, de soha nem békültek ki. Kapcsolatuk ma is kizárólag érdek, a színfalak mögött őszintén utálják egymást. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top