Sztárok

Kiszivárogtak a Való Világ titkos párbajadatai

Megtörtént, ami eddig soha. Valósnak vélt eredmények szivárogtak ki a Való Világ mai párbajának állásáról az internetre. Ha a számok valóban a valós helyzetet mutatják, akkor szoros küzdelemre lehet számítani.

Kiszivárogtak a Való Világ titkos párbaj adatai 

Mi kényszerítette Gigit, hogy a testét árulja? 

Miközben a Nők Lapja Café szavazása szerint Éva fölényesen nyeri a ma esti a párbajt, addig bizonyos belső információkra hivatkozva az internetre kikerült adatok szerint (celebgyár és a hír3 internetes fórumára): 49–51%-os szoros küzdelem várható.
Egyelőre nem tudni, Gigi vagy Éva kapott több szavazatot, bár százalékokat elnézve talán mindegy is. Sokan azt találgatják, vajon Éva jól döntött-e, amikor az erős ellenfélnek tartott Gigit hívta ki a biztos kieső Jerzy helyett. A villa törtetője nem számít rá, hogy ennyire szoros lesz az állás. Valószínűleg a nézők  közül sokan azt gondolják, hogy Éva biztos továbbjutó, így nem küldenek SMS-t. De az is lehet, hogy a Éva rosszul ítélte meg ellenfele erejét. Bár még semmi sem dőlt el, hiszen Éva egyszer már megfordította az állást, amikor VV Ildivel párbajozott.

Kiszivárgott! Éva kiesik a párbajon?

 

 

 

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top