Sztárok

Barátai sem tudták, hogy kórházba került Toncsi

Bálint Antónia bevonult egy klinikára. A gyermekét egyedülálló anyaként nevelő nő úgy döntött: kikezelteti magát altatófüggőségéből.

Bálint Toncsi

 Tóth Vera összeomlott, kórházban kezelik

Összeomlásának már voltak előjelei, hiszen miután egykori párját, gyermeke édesapját, Földes-Szabó Lászlót bevitték a börtönbe, hosszas huzavona kezdődött közöttük. Toncsi szerette volna, ha beviheti gyermekét a börtönbe, Földes azonban mindössze jelenlegi menyasszonyát szeretné a rácsokon keresztül látni. A helyzet végül addig fajult, hogy Toncsi a nyílt utcán esett össze, majd saját ügyvédjével küldött be levelet egykori párjának a börtönbe. Az ember azt hihetné, ilyenkor a legnagyobb támaszát a családja és barátai jelentik, meglepő módon azonban kiderült, legjobb barátnőjével, Rába Tímeával már fél éve nem is beszélt Toncsi. Szerettük volna az egykori modellt megkérdezni arról, hogy meglátogatja-e Toncsit a kéthetes kezelés alatt. „Nem tudtam, hogy kórházban van. Az az igazság, hogy már karácsony óta nem beszéltem vele.” Toncsi jelenlegi, és úgy tűnik, egyetlen támaszát édesapja jelenti, aki kislányára, Babira is vigyáz, de kétségtelen: Rába Timire is bármikor számíthat, mindössze egy telefonjába kerül, és visszatér a régi barát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top