Sztárok

Katalin hercegnő kínos ruhabakija

Katalin hercegnő mellé hiába vettek fel öltözködési tanácsadót, ő inkább a saját ízlésére hagyatkozik. Ráadásul szeret többször felvenni egy ruhát, ami az ő esetében igen veszélyes, mert a sajtó azonnal ráharap.

Nekünk nagyon szimpatikus, hogy hiába vásárolhatná fel valamennyi londoni luxus butik kínálatát, mégsem teszi, és képes kétszer egymás után felvenni ugyanazt a ruhát. Ez történt Katalin hercegnővel, férje unokatestvérének, Zara Phillipsnek az esküvőjén is. Így a tegnapi szertartás után habár sokan Zara csodálatos nászáról beszéltek, azért címlapra került Katalin bézs ruhája is, melyet egyszer már 2006-ban viselt.

Katalin a tegnapi esküvőn...
Katalin a tegnapi esküvőn…
...és 2006-ban
…és 2006-ban

Nem lehet azt mondani, hogy ez a „divatguruk” által halálos vétségnek számító bűntény csak egyszer fordult volna el Katalinnal. Pénteken este Zara Phillips esküvő előtti partiján Vilmos felesége abban a zöld koktélruhában jelent meg, amit a hónap elején Los Angeles-i látogatása során is viselt. De Katalin ugyanabban a kék ruhában ment Fülöp herceg 90. születésnapi partijára is, amit 2009-ben egy jótékonysági eseményen viselt.

Pénteken a zöld ruhában...
Pénteken a zöld ruhában…
...és pár héttel korábban Los Angeles-ben
…és pár héttel korábban Los Angelesben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top