Sztárok

Mentőt kellett hívni Damu apjához

Az első fokon 6 év börtönre ítélt színész súlyos beteg édesapja rosszul lett, amikor megtudta, milyen büntetést szabtak ki fiára.

Mentőt kellett hívni Damu apjáhozA Blikk információi szerint Damu Roland édesapjához az ítélethozatal napján mentőt kellett hívni. „Felhívtam apámat, amikor kijöttünk a tárgyalóteremből, mondta, hogy ne szórakozzak már vele, hogy hat évet kaptam, hiszen tudom, hogy beteg, cukros… Aztán rosszul lett, ki kellett hívni hozzá a mentőket” – nyilatkozta Damu a napilapnak.

A színész nem tudja elfogadni, hogy ilyen súlyos büntetést kapott, de saját magán kívül leginkább a szeretteit sajnálja, többek között új barátnőjét, Juditot, aki kénytelen megbarátkozni a helyzettel, hogy hiába nincs már semmi a színész és Palácsik Tímea között, az ex még mindig napi téma kettejük kapcsolatában.
Az Jóban Rosszban egykori Várnagy Elődje, akárcsak a sorozatban, egyik fröccsöt hajtja fel a másik után, és közben megállás nélkül azt kántálja, hogy nem hibázott, és nem követte el azt, amivel vádolják. „Az egyetlen bűnöm, hogy beleszerettem egy olyan nőbe, aki becsapott.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top