Sztárok

HIV-tesztet csináltatott Stohl

A színész hetekig halálfélelemben élt egy francia színésznővel való kalandja után. Attól rettegett, hogy HIV-vírussal fertőzte meg az elcsábított kolléganője, ugyanis a félrelépés idején tört ki az AIDS-pánik Európában – írja a Bors.
Fotó: Sanoma Archív/Nagy Attila
Fotó: Sanoma Archív / Nagy Attila

Stohl András, aki életrajzi könyvében őszintén beszél arról, hogy számtalanszor megcsalta első feleségét, egy francia filmdívával is félrelépett.

Ágyba vitte a francia mozi bombázóját, aki azonban közvetlenül az aktus után görcsös zokogásban tört ki. A jelenleg börtönbüntetését töltő Stohl ebből arra következtetett, hogy feltehetően szándékosan fertőzte meg a vírussal. Ezután élete legszörnyűbb heteit élte át a koprodukciós film forgatásán, szinte halálfélelemben élt, amíg HIV-tesztjére várt.

A bulvárlap információi szerint a szóban forgó film a 2001-ben készült Perlasca, a színész francia szeretője pedig nem más, mint az Eleonora bárónőt alakító Matilda May.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top