nlc.hu
Sztárok
Alekosz őrjöngött a kamerák előtt! Ki kell hozni?

Alekosz őrjöngött a kamerák előtt! Ki kell hozni?

Kemény pofont kapott Alekosz az ÖsszeEsküvők szereplőitől. A játékosok ugyanis szembesítették a görög hőst a ténnyel: ő bizony kamerafüggő, és nincs helye ebben a műsorban! A görög nem bírta a kritikát, vedelni kezdte a konyakot és minősíthetetlen hangnemben beszélt a nőkkel.

Alekosz őrjöngött a kamerák előtt! Ki kell hozni?„Ez egy párkereső műsor, Alekosz! Te viszont azért jöttél ide, hogy szerepelj, mert már nem foglalkoztak veled annyit, már hiányzott neked a kamera! Te a kamera miatt jöttél ide, nem azért, hogy feleséget találj!” – vágta oda a VV4 győztesének borotvált fejű Niko a vacsora után. A lány egyébként nem a levegőbe beszél. Alekosz ugyanis több hölgynek is elmondta, hogy hiányzott már neki a szereplés, ezért vállalta, hogy beköltözik az ÖsszeEsküvőkbe. „Te a kameráknak élsz! Téged ez éltet. Ezt mondtad nekem a kamerák előtt. Ezt az egész ország hallotta. Nem én árultam el a titkodat, hanem te!” – mondta egy másik lány Alekosznak az éjszaka folyamán. A részeg görög hős lapinformációk szerint majdnem megütötte a Dóra nevű játékost.

Alekosz egyébként kegyetlenül sokat iszik éjszakánként, amit nem nagyon képesek tolerálni a rezidencia lakói. Információink szerint Alekosz pontosan azért ment a TV2 műsorába, mert úgy érezte, nem kap elegendő lehetőséget a szerepelésre máshol – hogy mi Alekosz esetében az elegendő, azt mindenki döntse el maga.

A görög azonban az ÖsszeEsküvőkben szembesülhetett azzal, hogy a nézőket már közel sem érdekli annyira. Az állandó italozására senki nem kíváncsi, fénye megkopott, a nők pedig inkább messze  elkerülik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top