Sztárok

Hatalmas pofont kapott VV Attila

Már megint lecsapták Attila kezéről Kingát. Az összeférhetetlen fiúnak ismét Gergő tett keresztbe.

Hatalmas pofont kapott VV Attila„Abban a percben, hogy Seherezádé és Gergő szakítanak, az alfahím azonnal kacsingat Kinga felé… És úgy érzem, ebben Kinga is partner lenne” – öntötte ki a lelkét Attila Péternek. Az összeférhetetlen fiú ezt az észrevételét Seherezádéval is megosztotta, ugyanis ők ketten mehettek randevúra a villa falain kívül.

Ráadásul Attila valami olyat is elárult a szőke lánynak, amit másnak még nem mondott el a villában: „Kinga akkor jön oda az ágyamhoz, ha azt szeretné, hogy az ő apukája jöjjön be karácsonykor, ha lila kendő kell neki, vagy ha Fecó megbántja. Egyébként még csak oda sem fordul felém… Azért hagyom ezt, mert inkább legyen így, mint hogy valaki mással összejöjjön idebent. Egy balfék vagyok” – mondta Attila Seherezádénak az éjszaka.

Attila és Sehi egyébként egy tervet is kieszeltek. Úgy döntöttek, hogy kifigyelik, a következő napokban hogyan alakul Kinga és Gergő kapcsolata. Attilának van oka félni, hiszen Kinga már nemegyszer kijelentette, hogy számára Gergő az ideális pasi külsőre, és amikor lehetősége adódott, őt vitte randevúra Attila helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top