Sztárok

Pánikroham a villában: Kinga nem kapott levegőt

Magából kikelve üvöltött vasárnap éjszaka VV Kinga a párbaj után. Amikor ugyanis kinyitották a párbajozók búcsúleveleit, Vera óriási bombát robbantott odabent. Kinga pedig jó szokásához híven azt kiabálta: "Megtéplek!" A vita után Kinga rosszul lett!

Verekdés: VV Kinga a kizárás szélénÉrzékeny lelkű VV Vera egy korábbi titokról rántotta le a leplet búcsúlevelében. Mivel azonban a párbajról ő mehetett vissza, ezért szembe kellett néznie a reakciókkal is. „Kinga és Gergő randijáról írok nektek. Kinga mesélte a sztorit, mivel pontosan nem emlékszem a szavaira, ezért javasolnám, hogy valljon ő színt! Mondd el Kinga mindenkinek, ahogy nekem is elmondtad, hogy mi történt akkor este, hogyan közeledtetek egymáshoz Gergővel. Vallj színt, mert egy napon mindenki látni fogja a randidat, ha kiesünk! Nézz Seri szemébe, és mondd el, hogyan viszonyult Gergő hozzád, és te hozzá!” – állt Vera levélében.

Mindenki néma csenddel várta Kinga reakcióját, aki már az első mondatnál hatalmas kiabálásba kezdett. „Szívesen elmesélem, ahogy tettem ezt korábban is. Elmentünk randizni, jól éreztük magunkat. A lovas kocsin megöleltük egymást… Ne járássál le! Ne mondd nekem azt, hogy csillogott a szemem!” – emelte fel a szavát Kinga. Vera mindeközben végig mosolyogva ült a lány mellett, és becstelennek nevezte a szőkeséget, aki hülyére vette Attilát és Sehit is villában.
Kinga ekkor már felpattant a kanapéról és káromkodva üvöltött. „Vera, mindjárt neked megyek, mert ilyen nem történt! Miért csinálod ezt! Mindjárt pofán ütlek! Undorító vagy és gusztustalan. Az a vétkem, hogy csillogott a szemem a randi után?!”

Kinga a vita hevében rosszul lett, úgy érezte, nem kap levegőt, és Attila kísérte be a hálóba. Kinga később azt mondta, hogy korábban is voltak már pánikrohamai, de most már retteg. A lány az éjszakát a nyugiszobában töltötte, míg Vera a zuhanyzóban sírt és azt ecsetelte, hogy Kinga egy hisztis lány, és erre is rátesz egy lapáttal!

Idézd fel Gergő és Kinga randiját, és döntsd el, hogy igaza volt-e Verának. Kattints ide a videóhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top