Sztárok

Újabb világsztár látogat Budapestre

Az elmúlt években valóságos világsztárdömping volt Budapesten. Nálunk vendégeskedett például a Jolie–Pitt-páros, a vámpír Pattinson, vagy épp a válófélben lévő Katy Perry. Idén, úgy tűnik, szerényebb lesz a felhozatal. De azért jönnek a celebek, nyugi!

Újabb világsztár látogat BudapestreMárcius 25-én például a Vígszínházban mutatkozik be A fegyencjárat és a Veszedelmes viszonyok sztárja, John Malkovich. Eredetileg március 17-én mutatták volna be a Pokoli vígjáték című operát, melynek főszereplője az 58 éves amerikai színész, de januári térdműtéte miatt, a színész kérésére, a bemutató időpontját nyolc nappal eltolták. A zenés darabban egy többszörös sorozatgyilkos alakját formálja meg Malkovich.
Szintén halasztja Budapestre érkezését Bruce Willis is, aki gyermeke születése miatt tolja el a Die Hard-mozi budapesti forgatását. Februárban azonban már biztosan koncertet ad Budapesten Chris Rea. És azt is rebesgetik, hogy Nicolas Sarkozy francia elnök Budára költözik, ha nem nyeri meg az idei választásokat. Majd integethet reggelente a szomszédban Jolie-éknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top