Sztárok

VV Kinga beszólt a magyar hírességeknek

A Való Világ szerkesztői az elmúlt öt hónap alatt a legkülönbözőbb hírességeket kérték fel arra, hogy vendégeskedjenek a villában. Elismert táncosok, énekesek tanították a villalakókat, de ez Kingucinak nem feltétlenül tetszik.

VV Kinga beszólt a magyar hírességeknekÚgy osztja a hazai hírességeket VV Kinga, mintha legalábbis ő maga lenne Madonna. Tegnap éjjel Attila és Kinga arról beszélgettek, hogy hány villavendégeket szerettek meg az elmúlt hónapokban. Az összeférhetetlen fiú elmondta, hogy ő maga is meglepődött azon, mennyi kedves embert szeretett meg a villaléte során. „Itt volt például Keleti Andi, aki táncolni tanított minket. Őt megszeretted te is, Kinga, nem?” – kérdezte Attila a lánytól, aki csak savanyú képet vágva húzogatta a száját. „Kedveltem, de nem szerettem meg egyáltalán… Ha belegondolok, hogy hány embert kedveltem meg azokból, akik bejöttek ide hozzánk, hát nem sok volt” – vágta rá Kinga. Attila nem volt rest és elmondta véleményét; szerinte a lány azért nem szerette meg a tánctanárukat, mert ő volt az egyetlen olyan vendég, aki megmondta Kingának, hogy bizonyos dolgokban egyszerűen nincs igaza.

Nem Kinga beszólása az egyetlen, amin megbotránkozhatnak a tévénézők a héten. A VV4 egykori játékosainak beköltözésével valóságos gusztustalankodás indult el a villában, részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top