Sztárok

Bakiztak Szinetárék

Több hiba is becsúszott a színpadon, ám a Szinetár–Bereczki házaspár még inkább elbűvölte a közönséget. A bakik miatt felgyülemlett indulatukkal soha nem látott módon remekeltek a színpadon – írja a Bors.

Bakiztak Szinetárék – fergeteges volt a sikerA Budapesti Operettszínházban két éve nagy sikerrel futó darabjának, a Rebeccának a legutóbbi előadásán több hiba is becsúszott. Mindezek ellenére a főszerepeket játszó Szinetár Dóra és férje, Bereczki Zoltán – a bulvárlap szerint – a legjobb alakítását nyújtotta. A Megasztárban zsűriző Bereczki több sort is kihagyott a szövegéből, mivel állítólag egy zenekari hiba megzavarta. Szinetár Dóra pedig az egyik jelenetnél később lépett a színpadra. A Bors szerint Szinetár a kelleténél többet sírt a darabban, szinte végigzokogott egy felvonást. A bakik ellenére azonban a házaspár – akik január elején úgy döntöttek, hogy külön utakon fognak járni – eddigi legjobb alakítását nyújtotta – állítja a bulvárlap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top