Sztárok

Sokkot kapott Liptai Claudia

A brutális jelenet, amely a péntek esti részben látható, a színésznőt is kikészítette. Képtelen újranézni a végzetes baleset képsorait. Szebb távozásra gondolt, amikor kiíratta magát a sorozatból – írja a Bors.

Sokkot kapott Liptai ClaudiaVéres jelenettel búcsúzik a Jóban Rosszban tévésorozattól Liptai Claudia, a forgatókönyvírók ugyanis egy tragikus balesettel írták ki őt a népszerű szappanoperából. A Megasztár háziasszonya saját bevallása szerint először teljesen ledöbbent a „kivégzésétől”, majd a durva jelenet forgatása után sokkot kapott. „Nem szeretem magam visszanézni, és őszintén bevallom, hogy lefényképeztettem magam a kórházi ágyban. Azonban a képet látva inkább kihagynám a jelenet újranézését. Tudtam, hogy a producer és az írók fantáziája nem ismer határokat, de azt sosem gondoltam volna, hogy ilyen brutális és véres jelenettel kell búcsúznom a sorozattól” – vallotta be Claudia, akinek a sorozatbeli távozása korántsem végleges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top