Sztárok

Muri Enikő nem is VV Attilának szurkolt

Az RTL sztárjainak megvoltak a maguk kedvencei a VV finalistái közül.

Muri Enikő nem is VV Attilának szurkoltMuri Enikő azt kívánta Attilának, hogy nyerje meg a játékot, de szíve szerint Seherezádénak drukkolt, hogy végre egy lány legyen a verseny győztese. Vastag Csaba nem árulta el, ki volt a favoritja, öccse viszont Attiláért, Kocsis Tibi pedig Csabáért izgult.

A VV5 finalistái megosztották a korábbi játékosokat is. Attiláért leginkább Szandika és Olivér kampányolt, utóbbi exvillalakó nem maradt el Attila mellől a műsor vége után sem, közös sörözésük fotóját frissen posztolta ki facebookos oldalára is.

A közösségi portálok rajongói egyébként szintén nem széledtek szét annak ellenére, hogy a verseny befejeződött: a vesztesek táborában néhányan bundát és több hónapos manipulációt vélnek sejteni, de a legtöbben inkább már a szeretetükről biztosítják a volt játékosokat.

Megnéztük néhány VV5 versenyző oldalát is, ők mit mondanak az eredményről a fanoknak: Shadi köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őt (?), Fecó szintén, megtűzdelve azzal az információval, hogy éppen a gyerekeivel játszik, Kinga szintén nem kommentálja a játék kimenetelét, de a szőke lányról azért megtudtuk, hogy a finálé előtt még elugrott új ruhákért, biztos, ami biztos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top