Sztárok

Kemény vádak Sarka Kata ellen

Sarka Kata áll Szabó Zsófi és Berki Krisztián szakítása mögött? Egyesek szerint igen. Ám Kata kikéri magának a vádakat és visszavág.

Kemény vádak Sarka Kata ellenBerki Krisztián szerint azért ment tönkre a kapcsolata Szabó Zsófival, mert a színésznő barátai az ő hűtlenségével tömték tele a szőkeség fejét. Sarka Kata felháborodott, mert ő tudja az igazságot.
Szabó Zsófi legjobb barátnője Sarka Kata. Évek óta együtt járnak mindenhová, sőt Hajdú Dávidka keresztanyjának is a Jóban Rosszban sztárját kérték fel. Nem kérdés hát, hogy Berki kire is célzott. Hajdú Péter felesége azonban kikéri magának még a feltételezést is – írja a Bors.

„Ha valóban ránk vonatkozik a mondandója, akkor az színtiszta hazugság, és csak kibúvó lehet ez a részéről. Krisztián ugyanis pontosan tudja, hogy sosem szólunk bele Zsófi életébe, ha véletlenül mégis magánéleti tanácsot kért, akkor is csak támogattam, mert azt akarjuk, hogy boldog legyen. Azért sem szép dolog ez Krisztiántól, mert én pontosan tudom, hogy mi történt a háttérben” – magyarázta a Borsnak Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top