Sztárok

Te hol rontod el a fogyókúrát?

A fogyással a probléma többnyire az, hogy a régi rossz szokásainktól nagyon nehezen tudunk megválni. Ilyenek a hatalmas esti vacsorák, az éjszakai bulizások során észrevétlenül belénk ivódó kalóriák és hétvégén a nagymamánál halmokba rendezett, majd lebontott sütihegyek!

Nézzük meg, mi a 3 leggyakoribb hiba a fogyókúra során, és hogy mi a lehetséges megoldás minderre!

1.    Napi 2 étkezés, reggeli elfelejtve

A reggeli elhagyásával egész napra lelassítod az anyagcserédet. Így jóval több táplálék szívódik fel és raktározódik el. A napi két-három nagy étkezés pedig az addig a pincében szunnyadó vércukorszintedet az egekbe emeli. A szervezeted mindent a zsírpárnákba raktároz, csak hogy a vérkeringésből eltávolítsa a szélsőséges értékeket okozó tápanyagokat. Ez hosszú távon egyébként cukorbetegséghez is vezethet!

Te hol rontod el a fogyókúrát?

2.    Egy pogácsa még belefér

Az egyszerű szénhidrátok fogyasztása minden esetben megnyitja a kaput a zsírpárnák felé, így az egész napi diétás étkezésednek lőttek! Ha péksüteményt szeretnél, akkor csakis a teljes kiőrlésű verziókból válogass. Ezek kalóriatartalma nem kevesebb, viszont nem okoznak vércukor-ingadozást!

3.    Nem iszom, mert elraktározom a vizet

Ha nem iszol, pont azzal raktározol el minden csepp vizet, amit később fogyasztasz! Ha nem akarsz bevizesedett végtagokat, akkor épp az ellenkezője a feladat, vagyis napi szinten igyál meg 3-4 liter cukormentes folyadékot!

Te hol rontod el a fogyókúrát?

Mi a megoldás?

Ha lemondások nélkül, könnyedén szeretnél megszabadulni a feleslegedtől, akkor a Pink Fit Easy csomag a Te választásod! A csomag tartalmaz 21 adag étkezéshelyettesítő, fogyókúrás turmixot, az Ultra Loss Shake-et, amely kielégíti az édesség iránti vágyadat és egy adag csupán 99 kalória! Az étkezések között sem leszel farkaséhes, hiszen az Eat Control nagyszerűen csökkenti az étvágyad. Az Active Fat Burnerrel pedig egész napra felpörgetheted az anyagcserédet így jóval több kalóriát használhatsz fel! Ajándékba pedig kapsz egy shakert, amiben bárhol, bármikor könnyedén elkészítheted az Ultra Loss Shake-et.

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top