nlc.hu
Sztárok
Férjhez ment Beyoncé

Férjhez ment Beyoncé

Négy évvel az első esküvőjük után újra kimondta az igent Beyoncé és Jay Z. Ezúttal már friss szülőként erősítették meg az esküjüket.

Beyoncé és férje, Jay Z a negyedik házassági évfordulójukon mondták ki újra az igent. A rapper új gyűrűvel is meglepte feleségét a nagy esemény alkalmával. A 30 éves Beyoncé a hivatalos internetes oldalán tette közzé az örömteli hírt. „Újra kimondtam az igent” – írta az énekesnő, és egy képet is posztolt rajongóinak.
A ceremónia április 4-én este zajlott, pontosan a negyedik házassági évfordulójukon. A meghitt ünnepségen természetesen a pár három hónapos gyermeke, Blue Ivy is jelen volt. De Will Smith és felesége is a vendégek között voltak.

A sztárvilágban nem ritka, hogy a párok megerősítik az esküjüket. Így tett 2010-ben Heidi Klum és Seal is, igaz, ők két évvel később beadták a válási papírokat. Mariah Carey és férje, Nick Cannon ikreik születése után, idén januárban házasodtak újra. A legfrissebb hírek szerint pedig hasonlót tervez az immár háromszoros anyuka Jennifer Garner és férje, Ben Affleck. 

 
Férjhez ment Beyoncé
 
Férjhez ment Beyoncé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top