Sztárok

Így él Japánban a magyar énekesnő

Japánba ment dolgozni Kunovics Katinka, a Romantic egykori énekesnője, aki láthatóan remekül érzi magát külföldön, ahol továbbra is énekléssel keresi kenyerét.

Így él Japánban a magyar énekesnőIdén év elején Japánba költözött Kunovics Katinka. Az énekesnőre egy japán üzletember figyelt fel Budapesten, ő csábította ki magával. „Egy gyönyörű szállodában énekelek világzenét. Ez tipikus vendéglátózás, a rajabbik fajtából. Mindennap szórakoztatom a vendégeket, énekelek és zongorázom, imádják a dalaimat. Sokszor van, hogy az eredetileg megtervezett műsorom közben odajönnek, és kérnek egy számukra kedves számot. Szó nélkül teljesítem, ez itt egyébként az alapvető udvariassághoz tartozik, és mint tudjuk, a japánoknál ez mindennél előbbre való” – magyarázta az énekesnő. Katinka nagyon jól érzi magát kint, és habár eredetileg két hónapra hívták, már valamivel több, mint négy hónapja él Japánban. Amikor pedig nem énekel, akkor kirándul, erről tanúskodik a Facebook-oldala. Nemrégiben például egyedül ment Tokióba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top