Sztárok

Legyél Te a Martini 2013-as reklámarca!

Ha elmúltál már 25 éves, és szerencsédet nem szereted csupán a csillagok állására bízni, most eljött a Te időd, hogy kezedbe vedd a sorsod! Hogyan?

Legyél kreatív és „Merj élni a lehetőséggel”!

Ha szeretsz szerepelni, stílusod utánozhatatlan és gond nélkül tudsz azonosulni a „Merj élni a lehetőség!” életérzésével, akkor nincs más dolgod, mint mondandódat videóra rögzíteni és beküldeni  kisfilmed a MARTINI ROYALE CASTING-ra a MARTINI Facebook oldalán keresztül 2012 május 28.-a és 2012 július 9.-e között. A Martini új csillagaként ezt az irányelvet kell népszerűsítened, mi több, Te magad válhatsz azzá!

Legyél Te a Martini 2013-as reklámarca!A verseny óriási, hiszen 26 ország jelentkezői közül választják ki azt a nőt, aki bátor, vidám, stílusos személyiségével legalkalmasabb képviselni a méltán híressé vált Martini márkát. A legjobbnak, legmegnyerőbbnek talált videók országonként több forduló után kerülnek kiválasztásra, míg végül csak a 7 legmeggyőzőbb kisfilm marad.

A 7 végső döntős egyenesen Milánóban, az igen ismert Martini Terazzán személyesen izgulhatják végig az eredményhirdetést! A tét hatalmas, hiszen amellett, hogy megmutathatod magad és szellemiséged a fél világnak, Tiéd lehet a 150 000 eurót érő reklámszerődés, 12 pár Christian Louboutin által tervezett cipő és 12 egyedi tervezésű ruha.

Élj a lehetőséggel és váltsd valóra minden elképzelésed, amit csak szeretnél!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top