Sztárok

Schrott Péter, a Voice versenyzője: Szakított, de nem a verseny miatt

Produkciójából, hangjából csak úgy süt az életérzés, amit a mesterek igen nagyra tartanak. Schrott Péter amikor énekel, ahogy mondja, megváltozott tudatállapotba kerül. Ez az, ami átsegíti most a magánéleti krízisen is...

Gondja van a 22 éves lányokkal

Igaz, a Voice-párbaj felvételének idején még a színfalak mögött drukkolt neki a barátnője, akivel négy éve egy párt alkotnak, mára a helyzet megváltozott. Ugyan nem szakítottak, de egyelőre egyikük sem tudja, van-e még a kapcsolatuknak jövője. „Nem a Voice az oka annak, hogy ez a helyzet kialakult – meséli Péter, aki egyébiránt az 1999 óta működő Tűzmadár zenekar énekese. – Én szó szerint estem bele a huszonkettes csapdájába, immár harmadszor, ugyanis az élet folyton ismétli önmagát: a lányok akkor ejtenek engem, amikor betöltik a huszonkettőt. Most szünetet tartunk, ami fogalmam sincs, hová vezet. Mindenesetre próbálok inkább a Voice-ra koncentrálni, a lehető legtöbbet kihozni magamból a színpadon, ha már megkaptam ezt a hatalmas esélyt. A magánéleti gondokat pedig egyelőre félreteszem.”

Schrott Péter, a Voice versenyzője: Szakított, de nem a verseny miatt

 

Szelíd természet, de megvadul, ha kell

Péter több mint húsz éve gitározik és énekel. Utóbbit az élet hozta: a zenekarban senki nem vállalta magára ezt a szerepet, és egyedül neki volt jó hangja. Az eredeti elképzelés szerint csak addig állt volna a frontvonalban, míg nem találnak rá a csapat áloménekesére, azonban időközben kiderült, hogy ő az. A harminckét esztendős fiatalembernek volt már dolga őrült rajongással, rengeteg koncerten énekelt, így nem csoda, hogy igen nagy rutinnal képes jelen lenni a színpadon. „Alapvetően szelíd a természetem, de a mikrofonnal a kezemben a személyiségem vad oldala is előtör, és képes vagyok jó értelemben megőrülni, és magammal rántani a közönséget is. Ez az erősségem” – mondja homlokát ráncolva, mi pedig észrevesszük, hogy egy hosszú sebhely húzódik a homlokán. „Ez egy autó- vagy inkább gyalogos baleset eredménye. Tízévesen egyik reggel mentem az iskolába, elgondolkoztam, és nem néztem szét eléggé az úttestre lépve. Gyakorlatilag fejjel mentem neki egy mozgásban lévő taxinak. Hosszas lábadozás vette kezdetét, de szerencsére csak ez a heg maradt meg. A családom viccesen szokta mondogatni, hogy akkor kaphattam a zenei beütést, mert a baleset után pár héttel kezdtem el gitározni, majd később énekelni is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top