Sztárok

Veszélyben érzik Détár Enikőt

Mindent bevetnek a sztárok a Nagy Duettre való felkészülésben, így Détár Enikő is egyre vadabb ötletekkel áll elő, ami miatt már a műsor készítői is aggódnak.

Veszélyben érzik Détár EnikőtŐrült fogyózásba kezdtek a Nagy Duett sztárjai, a párok pedig annyira igyekeznek a legjobb produkciókat nyújtani, ezzel pedig elkerülni az elsőként történő kiesést, hogy már komoly sérültje is van a próbáknak. Détár Enikőt azonban úgy tűnik, nem tartja vissza óvatosság attól, hogy mindent bevessen, amit csak lehet. Kézen állni és állóspárgázni is szeretne a sztár, írja a Bors, a színésznőnek ugyanis fontos a látványos koreográfia.

A különleges gyakorlatokat egyébként nem az első produkcióra tartogatja a pár, hanem továbbjutásra, és bár a műsor készítői aggódnak a kivitelezés miatt, Détár Enikő nem érzi veszélyesnek a mutatványokat. „Hiába jól begyakorlott mozdulatok ezek, és évtizedek óta csinálom a színpadon, még egy profi táncossal is előfordulhat, hogy összeszed egy sérülést. A saját testi épségemet én sem veszélyeztetném pusztán kivagyiságból” – mondja a színésznő az aggodalmak kapcsán. A műsor producere mindenesetre azt tervezi, ellenőrzi a próbákon, milyen koreográfiát tervez a páros, és amennyiben Enikő testi épségét nem látják emiatt veszélyben, úgy természetesen nem lesz ellenükre az akrobatika sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top