Sztárok

További szereplőket követelnek vissza a Jóban Rosszban nézői

Úgy tűnik, a Jóban Rosszban készítői tényleg elolvassák a rajongói leveleket, hiszen a nézők nyomására hozták vissza Száraz Dénest a sorozatba. Ám úgy hírlik, újabb egykori szereplők köszönhetik visszatérésüket a nézőknek.

További szereplőket követelnek vissza a Jóban Rosszban nézőiSzikszai Rémusz visszatérte biztosnak tűnik, a színészt egyre gyakrabban látni a stúdióban, és aki olyan elfoglalt, számos darabban játszó színész, több gyermekes családapa, mint ő, nem jár minden második nap a stúdióba, hogy beszélgessen az egykori kollégákkal…

Brózik Klári által megformált, Margit doktornő visszatérésére is lehet számítani. Ő lassan másfél éve hagyta el a sikersorozatot, egy ideig New Yorkban élt, dolgozott a Voice-ban ám sokak szerint épp itt az ideje, hogy bekopogtasson Pongrácz doki ajtaján. Ha már a csillagkúti George Clooney-t említettük, akkor a kómában fekvő asszonykájával, Zámori doktornővel is számolni kell. A Nagy duett után nem kizárt, hogy Liptai Claudia a Jóban Rosszban stúdiójában köt ki.

Nemcsak Száraz Dénest követelik vissza a nézők a sorozatba, hanem az egykori polgármester fiát, Nemes Dávidot is. Az őt alakító Előd Álmos, ma színházakban játszik, rengeteget szinkronizál, és egy kislány büszke apukája lett.  Novák Heni visszatérését is sokan kérik, ám erre van a legkevesebb esély ő ugyanis Los Angelesben él Noszály Sándorral, és nem meglepő módon remekül érzik magukat, nem tervezik, hogy visszaköltöznek Magyarországra. Vajon a produkció engedve a rajongói akaratnak, valahogyan képes lesz hazacsábítani a színésznőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top